Весняне овочеве рзотто

Едим Дома
рецепт Весняне овочеве рзотто
  • 12
  • Количество порций4
Рецепт на 4 персоны. Для приготовления понадобится: овочевого або курячого бульйону, вершкового масла и еще 10 ингредиентов

Понадобится:

жменя спарж, обрзати тверд кнчики, нарзати пд кутом на шматочки розмром 1 см,
1 л 200 мл овочевого або курячого бульйону,
90 г вершкового масла,
450 г асорт з грибв, нарзати скибочками,
1 головка цибул - шалот, подрбнити,
300 г рису арборо,
120 мл сухого вермуту,
пучок свжого чебрецю або лимонного чебрецю,
цедра вд 1 лимона, натерти на дрбнй терц,
50 г пармезану, потерти,
110 г свжого або замороженого горошку, розморозити,
3 ст. л. свжовичавленого лимонного соку.


Пошаговый рецепт с фото
на Едим Дома