Весняне овочеве рзотто
Едим Дома- 12
- 4
Понадобится:
жменя спарж, обрзати тверд кнчики, нарзати пд кутом на шматочки розмром 1 см,
1 л 200 мл овочевого або курячого бульйону,
90 г вершкового масла,
450 г асорт з грибв, нарзати скибочками,
1 головка цибул - шалот, подрбнити,
300 г рису арборо,
120 мл сухого вермуту,
пучок свжого чебрецю або лимонного чебрецю,
цедра вд 1 лимона, натерти на дрбнй терц,
50 г пармезану, потерти,
110 г свжого або замороженого горошку, розморозити,
3 ст. л. свжовичавленого лимонного соку.
Пошаговый рецепт с фото
на Едим Дома
на Едим Дома
Предыдущий рецепт
Лимонные кростини с моцареллой и перцем чили
Следующий рецепт
Суп-пюре из спаржи с голубым сыром